> Ons team

Ons team


Ontdek onze personeelsleden

Allan, sales engineer

Allan ontwerpt en tekent onze werkkooien en hijsbalken. Hij is leergierig en luistert aandachtig naar uw noden om uw een oplossing op maat aan te bieden. Hij is een grote fan van Anderlecht en speelt squash.

Benny, productie

Met 23 jaar ervaring binnen ILSA mogen we gerust stellen dat Benny een passie voor het lassen heeft. Geeft hem metaal en gereedschap en deze gecertificeerde lasser bouwt alles wat u wilt, met inachtneming voor de geldende normen.

Bernard, sales advisor

Hij reist door België van oost naar west en van noord naar zuid. Met 33 jaar ervaring bij ILSA, waarvan 20 jaar als vertegenwoordiger, is hij uw adviseur bij uitstek. In het weekend ruilt hij zijn auto in voor wandelschoenen en verkent hij het bos.

Daniel, magazijnier

Daniel is al 33 jaar magazijnier bij ILSA. Hij zorgt ervoor dat de goederen goed aankomen. Voor niet-standaard stukken komt hij persoonlijk afleveren. Hij houdt van fitness en kijkt al uit naar zijn volgende vakantie.

Gaël, sales engineer

Per telefoon, e-mail of ter plaatse en in overeenstemming met uw behoeften maakt hij alle berekeningen om de productieprojecten te voltooien. In het weekend berekent hij de afstand, op zijn fiets.

Hilde, boekhouding en HR

Met 37 jaar ervaring bij ILSA is Hilde een steunpilaar van het bedrijf. Ze focust vooral op boekhouding en human ressources. In haar vrije tijd speelt ze petanque, een traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Jeroen, productie

Gedurende zijn 17 jaar bij ILSA heeft Jeroen ervaring opgedaan op alle gebieden van het magazijn en de productie. De laatste jaren doet hij de montage van kabels, kettingen en handtakels. Hij heeft een passie voor bordspellen, daarvan heeft hij een hele bibliotheek!

Jordy, elektromechanieker

Jordy begon in 2017 als student gespecialiseerd in lassen en elektriciteit. Hij repareert en monteert takels en andere machines. Buiten het werk gaat hij graag uit en besteedt hij iets te veel tijd aan videogames.

Laurent, sales advisor

Hij luistert naar uw technische vragen en zoekt mee naar oplossingen. Hij begeleidt u van A tot Z in het aankoopproces. Wat hij leuk vindt aan ILSA is dat het een KMO op menselijke schaal is. In zijn vrije tijd vliegt hij met drones en past ze waar nodig aan.

Marc, managing director

Met 20 jaar ervaring bij ILSA is hij sinds 2018 verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de firma. Hij houdt van open communicatie met collega's, leveranciers en klanten. Op zondagochtend trekt hij zijn loopschoenen aan.

Mike, stagiair

Drie dagen per week trekt hij zijn overall aan en helpt hij de collega's in de productie, het lassen, de mechanica en de logistiek.​

Patrick, productie

Al vele jaren, en voor zover hij niet op Kreta is, kunnen we altijd rekenen op deze jonge gepensioneerde in de afdeling productie.