> Diensten

Onze diensten


Wat wij doen om u het leven te vergemakkelijken

Van ontwerp tot maatwerk

Dankzij een belangrijke stock en onze expertise kunnen we snel maatwerk leveren. Wij tekenen de plannen en maken het materiaal volgens uw specificaties.

Voorbeelden: kettinglengen, aangepaste takels, werkkooien, hijsbalken, enz.

Toolbox- en informatiesessies

Wij organiseren, met of zonder onze partners, toolboxen en informatiesessies.

Voorbeeld 1: hijslengen en hijsen, volledige dag of korter naargelang de behoeften
Voorbeeld 2: basisprincipes van valbeveiliging, sessie van 1,5 uur voor preventieadviseur, werfcoördinator, werfleider, ploegbaas, ...
Voorbeeld 3: toolbox PBM 30min: hoe trek je een harnas aan, hoe gebruik je de uitrusting, ...
Voorbeeld 4: toolbox aluminium portaalkraan 30min: hoe te monteren, hoe te gebruiken

Expertise en advies

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring brengt Industrial Lifting uw project tot een goed einde. Wij leveren zowel standaard materiaal als materiaal op maat. Wij kunnen ook zorgen voor het onderhoud of de periodieke controle van uw hijsmateriaal.

Ons team

​Herstellingen in onze werkplaatsen

Dankzij onze uitrusting en expertise kunnen wij uw takels, lieren, kettinglengen, hijshaken, enz. repareren. Wij herstellen alle merken, of het nu bij ons vandaan komt of niet.

Herstellingen ter plaatse

Als uw takel niet meer werkt en een dringende herstelling is nodig, komen wij hem ter plaatste repareren.

Indienststellingen

De Belgische wet schrijft voor dat alle hijsmateriaal in dienst moeten worden gesteld voordat het voor het eerst wordt gebruikt. De keuringsinstantie OCB komt twee keer per week bij ons langs voor de indienststelling. Dit betekent dat u het hijsmateriaal kunt gebruiken zodra deze geleverd is. Dit bespaart u veel tijd en geld!

Periodieke controles

Naast de indienststelling kunnen wij, in samenwerking met de keuringsinstantie OCB, uw hijsmateriaal periodiek controleren (meestal om de 3 maanden). Dit gebeurt bij ons, maar kan ook bij u gebeuren.

Breng ons uw hijsmateriaal en wij laten ze controleren door de OCB-keuringsinstantie.

Tests onder last

We testen de takels onder last, bijvoorbeeld om hun lastbegrenzers af te stellen.

Als u een certificaat voor een belastingstest nodig hebt, kan dit worden gedaan in aanwezigheid van de OCB-inspecteur, die een rapport zal opstellen.

Internationale leveringen

Wij werken samen met GLS voor dagelijkse leveringen naar heel België. We leveren ook in het buitenland. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om een expreslevering te regelen. Voor omvangrijke onderdelen hebben wij een eigen bezorgdienst.

Afhalingen

Naast een leveringsdienst bent u ook welkom om uw goederen zelf af te halen aan onze balie in Sint-Pieters-Leeuw.

Markeren met uw referenties

Standaard identificeren wij het materiaal met een markeringsplaatje. Wij kunnen uw referenties vermelden op dit plaatje, op een extra plaatje of op de machine zelf.

Tal van merken

Wij verdelen topmerken zoals KITO, Huchez, Casar, Jung, Crosby, MEILI, Tractel of Crosby. Vele andere merken maken het assortiment compleet.

Onze merken